Palvelut

Tilausliikenne Kaima Oy tarjoaa monipuolisia ja joustavia henkilöliikennepalveluita sekä yksilöasiakkaille että suuremmille asiakasryhmille. Laadukas kalustomme soveltuu myös edustuskuljetuksiin.

Kalustomme varustelussa on kiinnitetty huomiota asiakkaan matkustusmukavuuteen. Muun muassa räätälöityjen ilmastointi- ja lisälämmitysratkaisujen avulla olemme halunneet varmistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaallemme mahdollisimman miellyttävän matkan perille saakka.

Taksimme kuuluvat Kelan suorakorvausjärjestelmään sekä Pohjois-Karjalan matkojenyhdistelykeskuksen kyytienvälitysjärjestelmään.

TAKSIKULJETUKSET

Taksikalustomme koostuu kahdesta laadukkaasta 1+8 hengen Mercedes-Benz Sprinter palvelutaksista. Päivystysnumeroomme soittamalla voit tilata perinteisen taksikuljetuksen 1-8 hengelle. Otamme vastaan myös ennakkotilauksia. Ystävällisten kuljettajiemme ja nykyaikaisen kalustomme saattelemana pääset perille nopeasti ja vaivattomasti.  Tilavissa autoissamme matkanteko sujuu miellyttävästi niin lyhyillä kuin pidemmilläkin matkoilla.

Tilaukset päivystysnumerosta: 0400 55 15 15

PAARI-JA PYÖRÄTUOLIKULJETUKSET

Taksikalustomme on suunniteltu erityisesti esteettömiä kuljetuksia silmällä pitäen.  Kaikki taksimme soveltuvat varustelultaan erinomaisesti sekä pyörätuoli- että paarikuljetuksiin. Pyörätuoliasiakkaat on mahdollista sijoittaa kuljettajan läheisyyteen, jolloin kommunikointi kuljettajan kanssa on helppoa. Pyörätuolien ja paarien kiinnittämiseen on käytössämme standardin SFS 5912 vaatimukset täyttävät kiinnitysjärjestelmät.

Kiireettömissä paarikuljetuksissa, joissa asiakas ei tarvitse lääkinnällistä hoitoa on esteettömällä taksilla suoritettu matka paras vaihtoehto. Makuuasentoa vaativissa kuljetuksissa käytämme monitoimipaareja, joiden monipuoliset säädöt mahdollistavat asiakkaalle miellyttävän ja ergonomisen asennon matkan aikana. Isompien autojemme varustelu mahdollistaa esimerkiksi happirikastimen käytön matkan aikana. Myös autojemme sisäkorkeus on riittävä infuusion antamiselle. Paarit sijoitetaan kuljettajan läheisyyteen, jotta kommunikointi asiakkaan kanssa on mahdollista matkan aikana. Autot ovat sisältä tilavia, joten mahdolliselle saattajalle, matkatavaroille sekä apuvälineille jää runsaasti tilaa.

Tilaukset päivystysnumerosta: 0400 55 15 15

TILAUSAJOT

Tilausliikenne Kaima Oy:llä on vankka kokemus tilausajopalveluiden tuottamisesta niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Tilausajolla matka toteutetaan ryhmänne toiveiden mukaisesti. Oma kuljettaja ja käyttöönne varattu auto takaavat ryhmällenne joustavan ja häiriöttömän matkustusmuodon. Tällöin myös matka-aika on hyödynnettävissä vaikkapa koulutukseen tai kokoustamiseen. 

Kalustomme varustelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakkaan matkustusmukavuuteen. Muun muassa räätälöityjen ilmastointi- ja lisälämmitysratkaisujen avulla olemme halunneet varmistaa että pystymme tarjoamaan asiakkaallemme mahdollisimman miellyttävän matkan perille saakka. Laadukas kalustomme soveltuu myös edustuskuljetuksiin.

Kaikki esteettömät taksimme soveltuvat erinomaisesti pidempien tilausajojen toteuttamiseen. Käytössämme on kaksi tilavaa 1+8 hengen Mercedes-Benz Sprinteriä.

Tarjouksen voit pyytää numerosta 0400 969 282 tai myynti@kaima.fi