Taksikuljetukset

Taksikalustomme koostuu kahdesta laadukkaasta 1+8 hengen Mercedes-Benz Sprinter palvelutaksista. Päivystysnumeroomme soittamalla voit tilata perinteisen taksikuljetuksen 1-8 hengelle. Otamme vastaan myös ennakkotilauksia. Ystävällisten kuljettajiemme ja nykyaikaisen kalustomme saattelemana pääset perille nopeasti ja vaivattomasti.  Tilavissa autoissamme matkanteko sujuu miellyttävästi niin lyhyillä kuin pidemmilläkin matkoilla.

Tilaukset päivystysnumerosta: 0400 55 15 15
 

PAARI-JA PYÖRÄTUOLIKULJETUKSET

Taksikalustomme on suunniteltu erityisesti esteettömiä kuljetuksia silmällä pitäen.  Kaikki taksimme soveltuvat varustelultaan erinomaisesti sekä pyörätuoli- että paarikuljetuksiin. Pyörätuoliasiakkaat on mahdollista sijoittaa kuljettajan läheisyyteen, jolloin kommunikointi kuljettajan kanssa on helppoa. Pyörätuolien ja paarien kiinnittämiseen on käytössämme standardin SFS 5912 vaatimukset täyttävät kiinnitysjärjestelmät.

Kiireettömissä paarikuljetuksissa, joissa asiakas ei tarvitse lääkinnällistä hoitoa on esteettömällä taksilla suoritettu matka paras vaihtoehto. Makuuasentoa vaativissa kuljetuksissa käytämme monitoimipaareja, joiden monipuoliset säädöt mahdollistavat asiakkaalle miellyttävän ja ergonomisen asennon matkan aikana. Taksiemme varustelu mahdollistaa esimerkiksi happirikastimen käytön matkan aikana. Myös autojemme sisäkorkeus on riittävä infuusion antamiselle. Paarit sijoitetaan kuljettajan läheisyyteen, jotta kommunikointi asiakkaan kanssa on mahdollista matkan aikana. Autot ovat sisältä tilavia, joten mahdolliselle saattajalle, matkatavaroille sekä apuvälineille jää runsaasti tilaa.

Tilaukset päivystysnumerosta: 0400 55 15 15